babagan awake dhewebapak33

Michelin
Fokus ing Service Automobile

Jiangxi Earth Superhard Tools minangka pabrik alat berlian kualitas profesional Cina sing setya produk kita kanggo industri konstruksi lan watu sajrone pirang-pirang dekade.Garis kita kalebu Diamond lan PCD grinding / alat polishing, Diamond Saw Blades, Core Drill, Floor Grinders, Resin Pads sing kabeh digunakake digunakake ing polishing beton, lumahing prep lan saw nglereni uga kothak Fabrikasi Stone.

jyh11
  • L-wangun Coarse Diamond Grinding Tool Abrasive Piala Wheel Kanggo Beton JD1-1-5

    L-bentuk Kasar Diamond Grinding Alat Abrasive C...

  • Single Row diamond grinding cup wheel Floor Edge Grinding Wheel Kanggo Beton JD1-1-4

    Baris Tunggal berlian grinding cangkir roda Lantai Tepi...

  • Produsen China Pcd Turbo High Frequency Diamond Single Row Cup Grinding Wheel JD1-1-3

    Produsen China Pcd Turbo Dhuwur Frekuensi Dia...

  • frekuensi dhuwur pindho larik mirah tuwung mecah wheel cakram kanggo beton utawa watu JD1-1-2

    frekuensi dhuwur pindho baris inten cangkir mecah ...

  • frekuensi dhuwur pindho larik mirah tuwung mecah wheel cakram kanggo beton utawa watu JD1-1-2

    frekuensi dhuwur pindho baris inten cangkir mecah ...

  • frekuensi dhuwur pindho larik mirah tuwung mecah wheel cakram kanggo beton utawa watu JD1-1-2

    frekuensi dhuwur pindho baris inten cangkir mecah ...

Pilih kita

Kita uga nawakake keuntungan gedhe kanggo kabeh pelanggan, anyar lan bali.Bebas bae kanggo mriksa alasan liyane kanggo dadi klien kita lan duwe pengalaman tuku repot-free.

  • Kendaraan sing disertifikasi saka macem-macem jinis lan ukuran

    Kendaraan sing disertifikasi saka macem-macem jinis lan ukuran

  • Rasio kredit-kanggo-rega super plus akeh produk

    Rasio kredit-kanggo-rega super plus akeh produk

  • Kendaraan sing disertifikasi saka macem-macem jinis lan ukuran

    Kendaraan sing disertifikasi saka macem-macem jinis lan ukuran

Customer Visit News

  • Carane akeh langkah grinding:

    1, mecah kasar: nggunakake 50 #, 150 #, 300 #, 500 # emas lan watu baja resin hard grinding blok (coarse grinding ora nggunakake banyu alus mecah disc kanggo mecah, gampang kanggo katon ombak, mengaruhi flatness) Atos mecah sumber banyu rada gedhe nanging elinga ora kakehan, saben grinding disc gri...

  • Lavina Stone Polishing Pad karo Diamond Segmen Metal Bond kanggo Concrete grinding

    Ikatan logam sing digawe khusus kanggo beton kekerasan sing beda-beda kanthi konsistensi kualitas dhuwur.Segmen tunggal utawa duble, grit 16/20, 20/25 kanggo mbusak lapisan, grit 30 kanggo grinding kasar, grit 60/100 kanggo medium, grit 150 kanggo nggoleki, lan grit 200/300 grinding nggoleki kanggo ngirit biaya kanggo resin dimond.1. Ing ...